Vikarjob tilbyder et varierende og fleksibelt arbejde

Vikarjob

Et vikarjob hos VikarVagten tilbyder dig et arbejdsliv med stor variation og fleksibilitet. Du får mulighed for at afprøve dine evner i mange spændende vikarjobs, som passer til lige netop dig og dine kompetencer.

Hos VikarVagten tilbyder de et hav af vikarjobs inden for mange forskellige brancher. Har du for eksempel erfaring inden for servering, reception, lager eller rengøring, eller har du masser af gåpåmod og er frisk på at lære nye kompetencer, så er et vikarjob helt sikkert noget for dig. Læs mere om vikarjob her.

Mere end bare et vikarjob

Hos VikarVagten sætter de en ære i at kende dig og dine kompetencer. Dermed kan de matche dig med det vikarjob, som passer bedst til lige netop din erfaring og evner. Du bliver et kendt ansigt hos VikarVagten og ikke blot én vikar ud af mange.

VikarVagten afholder også et årligt arrangement for alle vikarer, gamle som nye. Her får du rum til at snakke med dine kollegaer og lære både de andre vikarer og de ansatte hos VikarVagten at kende.  Dermed har du mulighed for at skabe de sociale relationer, som mange ellers kan savne i vikarjobs frem for et arbejde som fastansat.

Et bredt udvalg af vikarjobs

VikarVagten blev startet med afsæt i kantinebranchen, men har siden udvidet til mange andre brancher. I dag tilbyder de et bredt udvalg af vikarjobs – blandt andet inden for kantine, servering, kontor, reception, rengøring, pedel og vicevært, produktion, lager samt mange andre områder. Så uanset dine kompetencer og din tidligere erfaring fra arbejdsmarkedet, har VikarVagten højst sandsynligt et vikarjob til dig.

Ønsker du at lære nye kompetencer og vil du gerne udfordre dig selv med et vikarjob, som er lidt uden for dit normale område, så er det også en mulighed. VikarVagten er altid åben for dialog og ønsker.

Det praktiske er på plads

Der kan være mange praktiske overvejelser forbundet med at være ansat i et vikarjob. Skift i arbejdspladser betyder skiftende arbejdstider og -miljøer, men også forskelligt arbejdstøj. Derudover kommer udbetaling af løn. Hos VikarVagten tager de sig af alt det praktiske, så du kan fokusere på arbejdet i stedet. VikarVagten sørger blandt andet for udlevering af tøj og de har et lettilgængelig skema, så du nemt kan registrere dine timer og få udbetalt din løn.

 Er du interesseret i et vikarjob? Læs mere og ansøg lige her: http://www.vikarvagten.dk/for-vikarer.

http://erhverv365.dk/ har andre relevante nyheder i business perspektiv

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.