Spar penge på smykker

smykker

Smykker er et fantastisk accessory, der kan pifte ethvert outfit op. Hvad end der er tale om øreringe, armbånd, halskæder eller ringe, så vil de med garanti kunne gøre en verden til forskel for dit look. Dog kan opbygningen af en solid smykkesamling tage tid, idet det ikke altid er lige billigt at erhverve sig nye smukke smykker. Du får her tips til hvordan du kan spare penge på smykker, fremadrettet.

Køb smykker på nettet

Et sted hvor der stort set altid er mulighed for at spare penge, er selvfølgelig på nettet. Med et stort udvalg af diverse typer smykker i alle prisklasser, vil du have god mulighed for at finde netop de smykker der både falder i smag og overholder dit budget. Der findes adskillige anledninger, hvor diverse smykkeforhandlere udsender en rabatkode eller adgang til et lukket udsalg, til dem der eksempelvis har tilmeldt sig hjemmesidens nyhedsbrev. Du vil derfor kunne spare flere steder, hvis blot du siger ja til at modtage nyhedsbreve. Derudover udstedes der også ofte mange konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde eksempelvis gavekort til en af de mange online smykkeforhandlere, hvilket selvfølgelig er fordelagtigt.

Køb smykker brugt

En anden mulighed er selvfølgelig at købe smykker brugt. Dette egner sig især til dem der leder efter noget vintage, et dyrt designer smykke eller blot noget helt specielt. Her kan du både forsøge dig med diverse genbrugsforretninger, eventuelt gå efter de genbrugsforretninger der gør sig designermærker, hvis det er hvad du leder efter. Her kan man også fint benytte sig af auktion hjemmesider såsom Lauritz.com, Trendsales eller lignende, hvor du vil kunne finde unikke smykker til passende priser. Derudover er loppemarkeder også ofte et sted hvor du vil kunne gøre dig et kup, når du leder efter smykker. Idet ikke alle sælgere på loppemarkeder har stor erfaring, vil du ofte kunne få dine smykker til en uhørt god pris, hvilket gør dette til en rigtig gode måde at spare penge på.

Omsmelt dine gamle smykker

Alternativt kan du, hvis du har mod på det, få dine gamle smykker omsmeltet. Dette kan være arvestykker du aldrig har rørt, men som har betydning, der gør at du ønsker at bruge dem. Det kan også være smykker der er gået i stykker, og som du er villig til at få smeltet, så de igen kan tages i brug. Her har du mulighed for at henvende dig til en guldsmed, som så vil give dig et tilbud på at få omsmeltet smykker. Her kan det være en god idé, allerede at have overvejet hvad du ønsker at få de gamle smykker omsmeltet til? Om det skal være en ring, et armbånd eller noget helt tredje, det er op til dig. Guldsmeden tilbyder selvfølgelig også rådgivning, og vil oftest også kunne vise dig eksempler på, hvad man kunne gøre med dine smykker, i så fald at du er i tvivl. Dette er betydeligt billigere end at købe et nyt smykke, idet du selv har medbragt materialet, og oftest vil smykkerne få en anden betydning grundet en affektionsværdi. Overvej derfor, om ikke dette kunne være en mulighed for, at genskabe din smykkesamling.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.