Hvid går aldrig af mode

farver

Hvid har i mange år været danskernes foretrukne farve på hjemmets vægge. Med hvid går man aldrig fejl, det holder og går aldrig af mode. Med hvid får man et lyst og klassisk hjem, der er i tråd med den nordiske stil for boligindretning, pænt, men måske en smule kedeligt. Nye tendenser er så småt begyndt at dukke op og ønsker man en top trendy bolig, så er tiden inden til at gå efter farver  på væggene og mønstret tapet. Den nye måde at bruge farver og mønstre på, er lidt mere afdæmpet end tidligere, f.eks. bare på en væg i stuen og så lade resten være hvide. Det skal virke dekorativt med ikke dominerende, når der tilføres mønstre og farver. Effekten er enorm og tilfører en ellers lidt kølig stil lidt kant og varme.

I en personlig boligindretning må man tage lidt chancer, – også med væggene. Prøv forsigtigt i et enkelt rum og gerne med professionel hjælp fra en maler, så det står helt lige og skarpt. Småfejl bliver meget tydelige når man arbejder med farver og tapeter med mønster. Så manglende erfaring og sjusk bliver meget tydeligt.

Få vejledning af en maler omkring farvevalg

I Odder driver Ina sit lille malerfirma, hun har fundet sin egen niche i branchen og arbejder primært med farvesætning og styling af lokaler i Århus. De fleste kunder er modeforretninger, hoteller, caféer og restauranter, men hun besøger også private hjem i området omkring Odder og Århus. Ina synes at danskerne er blevet mere modige og hun fornemmer helt klart, at det igen er blevet in at have vægge, der ikke bare er kridhvide.

En stor del af Inas arbejdsdag går med rådgivning og hun har bilen fuld af tapet- og farveprøver når hun om morgenen kører fra Odder og ud til kunder. Det praktiske arbejde med at male og tapetsere klarer Inas ansatte, men i meget travle perioder er hun selv på stigen med en pensel i hånden. Møderne med kunderne er meget vigtige, det er her det hele tager form og udvikles. Tit må der flere samtaler til og nogle gange skal der lidt overtalelse til før Inas idéer bliver købt.

Ina er en lidt atypisk maler, fordi hun følger boligtendenserne tæt og er både leveringsdygtig i reelt håndværk og hjælp til styling af rum.

En maler har fornemmelse for farver

Alle malere har den æstetiske sans og fornemmelse for farver, der gør dem i stand til at vælge de helt rigtige nuancer i forskellige sammenhænge. Maleren ser på lokalets lysindfald, proportioner og funktioner, når der vælges fra farvekortet. Små nuance forskelle kan have stor betydning og ingen kan som en maler ramme den perfekte balance med farver. Det er slet ikke let at vurdere en farve ud fra en lille bitte prøve på papir og derfor tilbyder en maler som regel at male et par felter op, så kunden får et mere realistisk indtryk af hans vision omkring hvordan slutresultatet vil ende med at blive.

http://businesszone.dk/ har andre relevante nyheder i business perspektiv

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.