De perfekte barnedåbsgaver

Barnedåbsgaver

Der er uendeligt mange muligheder, når det omhandler gaver til en nyfødt. Tit og ofte er det faktisk en smule besværligt at finde en god gave til dåbsdagen, da forældrene til de nyfødte højest sandsynligt har anskaffet sig det mest basale. Og herudover har venner og familie måske også givet en lille gave i forbindelse med baby-shower eller blot som en fødselsgave. Der er dog stadig håb forude, for der findes stadig en masse gode barnedåbsgaver, som man kan tage med på den festlige dag.

I denne forbindelse er det dog også vigtigt at tænke på, om forældrene før har født et barn. For hvis forældrene i forvejen har et barn, så er der jo mange ting, de måske har liggende i gemmerne, som f.eks. tøj, legetøj, osv. Derfor er der langt flere gaveidéer, hvis det omhandler forældrenes første barn. Men mulighederne er mange, og tit handler det bare om at være en smule kreativ.

Den klassiske barnedåbsgave

Der er mange klassiske eksempler, når det kommer til barnedåbsgaver. Et klassisk gavevalg kunne f.eks. være et gavekort til en babybutik. På denne måde undgår man, at parret har fået ting, der er magen til hinanden. Med et gavekort kan forældrene til den nyfødte nemlig selv gå ud og investere i det, som de står og mangler – og så slipper man for at skulle ud og bytte de gaver, som man har fået flere af.

I møbelkategorien findes der også mange klassiske valg. I denne kategori kan man f.eks. gå efter den klassiske trip-trap stol, som er et perfekt og uundværligt valg. Hvis parret ikke allerede har anskaffet sig en tremmeseng, kunne dette også være en rigtig god gave. Er tilfældet det, at de allerede har en seng til barnet, kunne man også købe dyne, pude og et fint sengesæt.

Man kan også købe baby- eller børnebestik. Bestikket kan fås i mange forskellige mønstre og designs, så det passer lige netop til den nyfødte.

På toppen af listen af klassiske gavevalg kan man også finde tøj, bøger og legetøj. Og når det kommer til både tøj, bøger og legetøj kan man købe til forskellige aldersgrupper, til når barnet bliver ældre. Her man kan købe tøj i forskellige størrelser, bøger med forskellige længder og legetøj med forskellige sværhedsgrader.

Den personlige dåbsgave

Et andet stensikkert hit til barnedåben er den personlige gave. Også her er mulighederne mange. Det klassiske valg inden for den personlige gave, kunne være en flagstang med flag og indgraveret dåbs- og fødselsdag i sølv. Det kan også f.eks. være et tæppe med navn og dåbs- og fødselsdato. Skal en sådan gave være ekstra personlig, kan man eventuelt selv strikke tæppet, hvis man kan finde ud af dette.

Det er altså et stort hit med gaver, hvori der er indgraveret navn, dåbs- og fødselsdato. Dette kan man også gøre i en billedramme, hvor man enten selv kan sætte billeder i eller lade dem være frie, så forældrene eller barnet selv kan vælge motiverne. Dåbsgaven kunne også være en bog, hvor forældrene selv kan sætte billeder i op igennem barnets første år.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.