Selvsalg er ikke din tid værd – hyr en ejendomsmægler

bolig

Der er – desværre – flere og flere, der begynder at tro, at det er deres tid værd at forsøge at sælge din bolig gennem selvsalg i stedet for bare at hyre en ejendomsmægler til en start. Hvis du også er en del af den gruppe, der tror du er bedst stillet ved at forsøge at sælge din bolig på egen hånd, fordi du på den måde får muligheden for at fjerne det salær, du skulle have betalt til en ejendomsmægler, hvis du havde hyret sådan én i stedet. Faktum er dog, at der også er mange andre udgifter forbundet med at sælge en bolig end blot at betale et salær, men det lægger man typisk ikke mærke til, da det oftest er en del af det salær, du skal betale til den valgte ejendomsmægler.

Hvad dækker et ejendomsmæglersalær over

Lad os antage, at du har en bolig i Aalborg, som du gerne vil have solgt. Hvis du tager kontakt til en dygtig ejendomsmægler Aalborg og får ham eller hende til at varetage dit boligsalg, så vil det eneste, du skal betale være et salær til denne mægler. Grunden til dette er, at ejendomsmægleren blot tager en samlet pris for alle hans eller hendes ydelser, hvilket bestemt ikke kun omfatter fremvisning og salg af din bolig. Det gælder også alt det, der bliver brugt af penge på markedsføring, den tid, der bruges på at tage korrespondance med potentielle kunder og selvfølgelig også den tid, der bliver brugt på at lave diverse juridiske dokumenter, som skal være i orden, inden et salg og et køb af en bolig overhovedet kan komme på tale.

Du skal selv betale og yde markedsføring

Hvis du ikke vælger at alliere dig med en ejendomsmægler Aalborg for at sælge din bolig i Aalborg, men derimod vil forsøge at gøre det selv, så skal du selvfølgelig være klar over, at du ikke bare kommer til at betale for al markedsføring op af egen lomme, men det er samtidig også dig selv, der skal sørge for at markedsføre din bolig. Der findes mange måder hvorpå du har mulighed for at markedsføre din bolig, men fælles for dem alle er, at det med stor sandsynlighed ikke er noget, du har synderligt stor erfaring med og derfor er det heller ikke sikkert, at du formår at markedsføre din bolig særlig godt – og dermed vil du heller ikke kunne få den solgt.

Du skal selv varetage alt – fra start til slut

Det er desuden også værd at nævne, at hvis du ikke hyrer en ejendomsmægler Aalborg, så kommer du til at varetage alt, der har med dit boligsalg at gøre – fra start til slut. Du skal selv stå for alle fremvisninger, det er dig selv, der skal sørge for at udarbejde de juridiske dokumenter eller betale en advokat med speciale i ejendomsret for at gøre det. Det kan være både dyrt og tidskrævende, hvis du ikke får solgt din bolig på relativt kort tid, da dine omkostninger til markedsførings ellers kommer til at løbe op.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.