Økologisk kaffe til dig

økologisk kaffe

Findes der noget bedre end en kop friskbrygget kaffe, til at vågne på? Eller en kop kaffe i frokostpausen? Kaffen vil kvikke dig op, så du kan påtage dig de opgaver, som din hverdag har at byde på. Økologisk kaffe er kvalitetskaffe. Nyd økologisk kaffe hver dag, hele dagen.

Økologisk kaffe giver dig en god start på dagen

Som vi alle ved, er en god start på dagen vigtig. Med økologisk kaffe kan du nyde den rene smag af kaffebønnen, uden brug af giftstoffer. Studier viser, at starter man dagen på en god, sund måde, så er det højst sandsynligt, at man vælger at fortætte resten af sin dag, på dette rene, sunde spor. Gør dig selv den tjeneste, at vælge en kaffe som er dyrket økologisk, fordi at din morgen, er det værd.

Hvorfor skal kaffen være økologisk?

At kaffen er økologisk betyder, at er fri for unødvendige giftstoffer, og at den er bæredygtig. Den er god for miløet, og giver dig dermed god samvittighed når du shopper.

Du kan både finde økologiske kaffebønner, økologiske malede bønner, økologisk instant kaffe. Økologisk kaffe fås desuden i mangle forskellige prisklasser, og behøver ikke at være en høj pris. Alle skal have råd til at handle økologisk. Når du handler økologisk, så passer du på miljøet og på din medmennesker. Se udvalg og priser her.

Nyd økologisk kaffe i selskab

De hyggeligste stunder, finder sted, når man brygger en kande filterkaffe med sine venner. Kaffe bringer folk sammen. Spørg efter økologisk kaffe på din lokale café, og nyd den med dine venner og familie. Køb din bedste veninde en kop kaffe, for at fortælle hende, hvor meget du elsker hende. Du kan også bruge økologiske kaffebønner som en fin vært- og værtindegave, når du bliver inviteret til en fest. Kun fantasien sætter grænser.

Den danske kaffehistorie

Det var i midten af 1600-tallet, at kaffen for første gang kom til Danmark. I begyndelsen var den en luksusdrik, som det kun var de rigeste som havde råd til. Senere blev det dog i høj grad bøndernes drik. I slutningen af 1600-tallet var Danmark godt i gang med at drikke kaffe, til trods for at denne vare endnu var sjælden, og at man stadig drak te i langt højere grad. I 1783 var kaffen blevet så almindelig blandt bønderne, at konge forsøgte at udstede love imod kaffen, da han mente at det var udansk, og at vi skulle værne om vores kultur. Dette kunne dog ikke holde danskerne væk fra deres nye yndlingsdrik. Kaffen har lige siden haft en stor plads i danskernes hjerter, og har givet os energi og god smagsoplevelser i århundreder.

I år 1900 kom ideen med at bruge kaffe imod alkoholisme. Kaffevogne blev kørt rundt til industriarbejdere, der kæmpede hårdt med brændevin og andet hårdt spiritus i hverdagen. Kaffebarer blev lanceret, og på den måde kunne man gå ind på en café, og drikke en kop kaffe og en håndmad, frem for at gå på værtshus og drikke pengene op. Hurra for kaffe!

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.