Kombinationspakken af bredbånd og TV-kanaler skilles ad

fjernsyn

Danskerne får derfor endelig mulighed for, at droppe kombinationspakken af bredbånd og TV-kanalpakker, hvis de har et kabel-TV netværk.

Danskere der udelukkende har kunnet modtage deres sendesignaler via en kabel-TV forbindelse, har i mange år kun kunnet få en samlet TV og bredbåndsløsning hvis de ønskede én af delene. Det har derfor ikke før nu, været muligt for kunder med sendesignaler fra kabel- TV, at skille løsningerne ad.

Der har dog været en årsag til, at dette ikke har været muligt før. Kablerne der først og fremmest blev lagt ud med henseende på at kunne levere TV-signaler til de første TV her hjemme. Derfor så TV og bredbåndselskaberne dengang muligheden for senere, også at levere bredbånd via netop denne infrastruktur. Netop derfor, har det altid kun været muligt, at få en blandet løsning, hvis man ønskede én af delene.

Tiderne har dog ændret sig, og det er endelig blevet muligt, at skille de to løsninger ad. Der er nemlig de seneste måneder sket betydningsfulde ændringer på det danske TV-marked, og kabel-TV-signalerne er derfor ikke en undtagelse. Udviklingen er til at få øje på. Det betyder nemlig, at du som kunde nu har mulighed for, ligegyldig hvilke sendesignaler du anvender, at bestemmer over din TV-pakke.

YouSee der er Danmarks største udbyder af kabel-TV-løsninger, meddelte at de i første kvartal 2016, vil kunne tilbyde alle deres kunder rene bredbåndspakker. Det betyder at danskerne kommer endnu et skridt nærmere på de selvvalgte TV-kanaler. Nu kan alle nemlig vælge lige de TV-pakker som de ønsker.

Få dage efter lanceringen fra YouSee, kom deres største konkurrent ud med et lignende tilbud til deres kunder, men dog med en særdeles betydningsfuld ekstraydelse. Stofa vil nemlig allerede i slutningen af 2015 kunne tilbyde deres løsning, til deres kunder.

TIP: Find det rette bredbåndsabonnement på internettjek.dk/bredband.

Store ændringer på det danske TV-marked

Udmeldingerne er derfor et godt indblik i, hvad der sker på det danske TV-marked for tiden. Udmeldingerne er derfor blot en brøkdel af, hvad alle de danske teleselskaber har udmeldt i det sidste stykke tid. Udmeldingen vil ligeledes kun være en fordel for de mange TV-kunder fra YouSee, og vil derfor have stor betydning for størstedelen af deres samlede kundekreds.

Udviklingen er derfor også helt klar og tydelig. Kunderne vil nemlig selv vælge deres TV-kanaler, og derved vil de selv sammensætte deres TV-pakker. Danskerne vil ikke have stoppet en masse ekstra ydelser ned over hovedet, men derimod have simple løsninger, hvor de selv kan vælge. Det betyder også at konkurrencen fra streamingstjenester mod de danske TV-leverandøre er hårde, og derfor kæmper de danske selskaber lige nu med, at genopfinde sig selv, så de kommer kundernes ønsker i møde.

Vil du gerne have et overblik over de løsninger der findes i dag, fra de mange danske TV-udbydere, samt finde de TV-pakkeløsninger der passer bedst til din husstand? Den letteste løsning er, at tjekke prissammenligningssider, som tvpriser.dk. Her vil du få et overblik over alle de danske TV-leverandører, samt kunne se anmeldelser af udbyderne fra deres kunder. Du vil kunne sammenligne både pris og indhold, med alle selskaberne. Du spare på denne måde både tid, og energi på at tjekke alle selskaberne individuelt.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.