De rigtige omgivelser indbyder til kreativitet

smil der er rent

Ikke alle ved, hvor vigtigt de rigtige omgivelser er, når man skal udfolde sine kreative og innovative sider. Sidder du på en kvadratmeter i noget der minder om en losseplads, er der stor sandsynlighed for, at du ikke vil være specielt produktiv. Ikke nok med at rengøringen skal klares, så er det også vigtigt, at du sørger for, at der er noget pynt rundt omkring, og der skal altså ikke bare være kedelige og grå mure, som de eneste omgivelser.

Er du bossen i dit eget firma, er det dit job, at din virksomhed kører på skinner. I sidste ende er det jo op til dig, da det er din virksomhed. Dog skal det bare siges, at hvis du vil have flere gryn i kassen samt glade og kreative medarbejdere, er et pænt kontor vejen frem.

TIP: Find et rengøringsfirma i nærheden af dig. Bor du fx i Horsens, så kan du tage kontakt til RengøringsTeamet ApS

Sørg for rengøring i dit firma

Virksomheden er dit lille barn, og det forventes fra medarbejderne, at du sikrer gode omgivelser. Dette er også det mindste, du kan gøre, da de skal slide for dig hver dag. De bliver godt nok betalt, men husk at de bliver mere produktive, hvis de er i ordentlige omgivelser.

Du kan derfor passende lave en ordning med en rengøringsvirksomhed, hvor de kan komme før I åbner eller efter I har lukket, da der på den måde altid vil være rent. Det kan godt lyde som om, at det vil kræve lidt af din pengepung, men det vil med garanti betale sig tilbage med og renter, så for Guds skyld sørg for rengøring i dit firma, da det vil hjælpe alle.

Skulle der komme kunder på besøg en dag, er det også bedre at byde dem indenfor i et palæ og ikke en losseplads. Det sælger bare ikke særlig godt, hvis der er papir, madrester, beskidte gulve samt tallerkener og bestik overalt. Du vil hurtig fremstå hjælpeløs, hvis din virksomhed roder for meget, og når handlerne skal landes, er det vigtigt, man fremstår som en mand med styr på sine sager.

Giv kontoret lidt krydderi

Det er tidligere nævnt, at de rigtige omgivelser kan forbedre dine ansattes indsats på arbejdet, og derfor skal dette bare gøres. Du kan gøre det på mange måder, men en god kaffemaskine er altid en god start. Den ser godt ud, og dine ansatte vil uden tvivl smile, hver gang de ser på den, hvilket selvfølgelig skyldes, at der er nu er fri adgang til livets eliksir, kaffe. Overvej derudover at få noget natur ind på kontoret. Planter og grønne ting er altid pænt, og det giver en god stemning på kontoret.

En anden ting du kan gøre, som vil være ret sejt, er at få sat et akvarium op. Fisk er på trods af deres meget ensartede hverdag faktisk meget sjove at se på, men derudover giver de også kontoret et mere spændende og roligt udtryk. Dette er selvfølgelig bare nogle få eksempler, men når kontoret skal indrettes, er det kun fantasien, der sætter grænser.

http://erhvervsmedie.dk/ har andre relevante nyheder i business perspektiv

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.