Er du over 50, og søger du kærligheden?

dating

I dag er der dating sider på nettet, uanset hvor du næsten kigger. Dette er typisk dating sider, der er henvendt til unge både i design og personerne, der anvender siderne. Det er ikke fordi, der direkte er en aldersbegrænsning på de fleste datingsider, men typisk er gennemsnitsalderen på de, der anvender siderne, mellem 20 og 30 år.

Det betyder også, at hvis man som ældre dansker over 50 år kommer ind på en af disse sider der tilbyder dating 50+, så kan der godt være langt mellem ens matchs, hvis man leder efter en på ca. samme alder. Heldigvis for dig, der har rundet de 50 år, findes der nu en datingside, der er bestemt henvendt til netop folk over 50 år. Siden hedder 50plusmatch.dk, og her er alle medlemmerne minimum 50 år gammel.

En simpel datingside uden en masse avancerede funktioner

Når du surfer rundt på en datingside, hvor gennemsnitsalderen er yngre, så oplever du måske, at siderne er propfyldt med en masse såkaldte smarte funktioner. Når du kommer op i årene, er alle disse funktioner væsentlig mindre relevante, og derfor finder du heller ikke en masse smarte funktioner på 50plusmatch.dk. I stedet finder du en masse aktive medlemmer, hvilket betyder, at du har al rigelig mulighed for at finde den helt rette partner til dig.

Siden er selvfølgelig ikke helt skrabet fra funktioner, da dette vil gøre det næsten umuligt at finde et match. Basale funktioner som muligheden for at skrive til hinanden, lave en miniblog, chatte, billeder og video upload samt udfylde en profil af sig selv er selvfølgelig stadig muligt. Dette er nemlig helt basale ting, en datingside ikke kan undvære. Du vil på 50plusmatch.dk også opleve, at der sidder et aktivt support team, der læser med i chatten, således at falske profiler hurtigt kan blive spottet og fjernet fra siden.

Kort sagt kan man sige, at denne datingside er en super funktionel side, hvor du altid finder online medlemmer at skrive med. Alt det fancy er skåret fra, så det er nemt og ligetil for alle. Det er altså både effektivt og brugervenligt.

Hvorfor bruge 50plusmatch.dk?

Hvis du er træt af at søge blandt tusindvis af unge mennesker, før du finder et match på din egen alder, så er siden et rigtig godt valg. Dette skyldes netop, at alle medlemmerne skal være minimum 50 år gamle, før der kan oprettes en profil på siden. Det betyder også at siden lover det, den holder i navnet. Nemlig at der er tale om en datingside for voksne, der er utilpasse i de såkaldte ”unge datingsider”, hvor gennemsnitsalderen er lavere.

Desuden får man på 50plusmatch.dk væsentlig større muligheder med en gratisprofil i forhold til, hvad andre datingsider giver adgang til. Du kan fx godt svare på beskeder fra profiler med abonnement, selvom du selv kun har en gratis profil. Dette er det de færreste datingsider, der tillader. Hertil kommer at der altid er mange aktive online brugere, og at supporten tjekker op på falske profiler og får disse fjernet. Det er altså en utrolig stærk datingside, hvis du er over 50 år og søger kærligheden.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.