Du skal bruge en billig tandlæge i København – hvordan finder du det?

Tandlæge tjekker patients tænder

Vi har alle hørt skrækhistorier fra venner og familie om at gå til tandlægen. Når de kommer ud, så er regningen skyhøj, og de havde slet ikke sat sig nok ind i, hvor meget det hele ville koste.

Dette er desværre et faktum, som får mange danskere til at holde sig væk fra tandlægen. Men det er vigtigt at få kigget på tænderne. Du skal nemlig have dem resten af livet, og de skal kunne klare lidt af hvert. Derfor kan man ikke bare skubbe hver undersøgelse, fordi man er bange for prisen.

Alligevel er der nogle ting, som du kan gøre, hvis du skal have billigere behandlinger. Læs videre og lær mere!

Vær med i sygeforsikringen ”danmark” og spar penge

De fleste af os ved det godt, men ”danmark” har som forsikring for helbredet været med til at spare mange mennesker en masse penge. De dækker mange forskellige områder – alt fra psykiatri til vacciner til udenlandsrejsen. Herinde under finder du også tandlægeregninger!

Som medlem af ”danmark” er der nemlig mange penge at spare, når det kommer til at få undersøgt tænderne. Så længe behandlingen bliver udført af en privatpraktiserende tandlæge i et EU-land, så kan du faktisk nyde godt af alle disse tilskud. For eksempel kan du, hvis du er mellem 18 og 25 år, få en diagnostisk grundundersøgelse helt gratis! Du kan også få tilskud til fuld narkose på op til 800 kroner per dag.

Er du studerende?

Hvis du er studerende, så er der også penge at spare. Ovenover kan du se, at hvis du er i alderen 18 til 25 år, så kan du få en hel grundundersøgelse gratis. Hos tandlæger er det således, at nogle behandlinger reguleres af staten, mens andre prissættes af tandlægen.

Og dette kan blive en fordel for dig, for mange moderne klinikker vælger at tilbyde studierabat på de behandlinger, som de selv prissætter. Derfor er det altså en rigtig god idé at lede efter en professionel, som tilbyder dette. Vi ved alle, hvor hårdt en tandlægeregning kan ramme et SU-budget. Derfor skal du selvfølgelig spare så meget, som du kan!

Lad være med at ofre komfort for kroner og ører

Det kan være fristende bare at vælge den billigste tandlæge muligt, og så bare kalde det for færdigt. Men selvom det skal være billigt, så er det vigtigt, at du ikke lader det være det eneste, som påvirker din beslutning.

For er det for billigt, så kan du ende med behandlinger, som ikke rammer det rigtige problem. Det kan ende med at koste dig mange flere penge ude i fremtiden. Eller måske bliver der sparet på omgivelserne – det kan gøre, at du føler dig utilpas på klinikken. For mange af os vil denne utilpashed betyde, at vi udsætter tandlægebesøget. Har du et problem med tænderne, så kan det altså nå at blive værre, hvilket igen kan blive meget dyrere end nødvendigt. Lad derfor ikke søgen efter en billig løsning kompromittere kvaliteten af oplevelsen.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.